tisdag, december 13, 2005

Rojas + Sverigedemokraterna = sant

Jag hade tänkt skriva ett par rader om Mauricio Rojas helt vansinniga debattartikel som publicerades i gårdagens DN. Sedan uppmärksammade jag, via Anna Herdy, att artikeln redan kommenterats av Sverigedemokraterna på ett sätt som talar för sig själv. Bra jobbat Mauricio! Du har nått fram till din målgrupp.

4 Comments:

Blogger pelpet said...

Det stämmer att Rojas bekräftar Sverigedemokraternas världsbild.

Frågan är dock om det är bra för sverigedemokraternas väljarsiffror. Troligen kommer folkpartiet att sno en del väljare från de främlingsfientliga tack vare detta. Vilket inte är helt oproblematiskt, men inte heller rasistiskt.

14 december, 2005 02:12  
Anonymous Hedwig said...

det är rätt kul. den gubben har gått igenom hela skalan. o inte lycktats förrän han hamnar i nävarna på sverigedemokraterna.

19 december, 2005 12:52  
Anonymous Anonym said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. video editing programs

17 mars, 2007 21:52  
Anonymous vladde said...

Skäms för att vara chilenare som Rojas.. Han är något som Malcolm X kallade i ett berömt tal för "the house negro", alltså den "invandraren" i det här fallet som lever hemma hos sin slavdrivare (får systemets förmåner) och anpassar sig så mycket att han är beredd att försvara sin mästare och slavdrivare. Han får ju bo hemma hos honom, trots att han är slav..

24 april, 2007 02:32  

Skicka en kommentar

<< Home